Make-up

NIEUW BIJ CARA NOVA!

Arabesque make-up collectie.

Arabesque Make-up biedt een zeer breed assortiment aan kleuren, gebaseerd op de vier seizoenen. Het concept van Arabesque geeft de mogelijkheid om zelf combinaties te maken en deze in beauty boxen van verschillende formaten te plaatsen door middel van een magneetsysteem.

De lente- en herfstkleuren hebben een warme ondertoon, voorjaarskleuren zijn delicaat en het herfstkarakter wordt door stevige warme nuances weergegeven. De zomer en winterkleuren hebben een meer koele ondertoon. De zomer heeft enigszins versluierde tinten en de winter kenmerkt zich door intensieve en ijzige pasteltinten. TweemaaI per jaar komt er een trend collectie uit met de nieuwste kleuren, passend bij de mode van dat seizoen. Je kunt dus je make-up aanpassen aan je nieuwe garderobe. Arabesque is dierproefvrij en wordt getest op vrijwillige testpersonen.

 

IT GIRL
De Trend-Make-up voor het voorjaar en de zomer 2017

IT GIRL is de nieuwe make-up look van ARABESQUE. Door de vele variatiemogelijkheden is het voor iedere trendsetter heel eenvoudig haar eigen look te creëren. Experimenteer ook met de nieuwe kleurencombinaties en make-up technieken en stel voor uzelf en uw klanten de perfecte look samen.

De nieuwe Beauty Box Maxi in XXL-formaat heeft een elegant design met trendy holografische dots en biedt genoeg ruimte voor persoonlijke combinaties van alle favoriete trendy kleuren. Combineer 12 kleuren ogenschaduw geheel naar wens. De Beauty Box Maxi zal ongeveer vanaf half februari beschikbaar zijn.