Meer over Yolanda

De start

In januari 1997 ben ik gestart met mijn eigen schoonheidssalon, Cara Nova. Vanaf het begin was dit succesvol en in korte tijd bouwde ik een trouwe klantenkring op. In alle bescheidenheid denk ik te mogen stellen, dat ik een uitstekende naam heb in Sleeuwijk en wijde omgeving.

Gespecialiseerd in huidverzorging

De huid is een enorm belangrijk onderdeel van ons lichaam. Ze voorkomt uitdroging en beschermt ons tegen invloeden van buitenaf zoals kou, warmte en ongewenste stoffen. Een goede verzorging van uw huid is dan ook erg belangrijk.

Ik ben gespecialiseerd in het verzorgen van de huid. Dat kan een verzorgende, ontspannende cosmetische behandeling zijn of behandeling met als doel om de huid te verbeteren. Denk hierbij aan massage, ontharen, acne behandeling, manicure of make-up.

Voordat ik je ga behandelen, maak ik eerst een huidanalyse. Op basis hiervan adviseer ik je over de verschillende behandelmogelijkheden en bespreek met je wat jouw wensen zijn.

Ondanks mijn jarenlange ervaring blijf ik mij voortdurend ontwikkelen. Ik volg regelmatig trainingen en opleidingen. Zo ben ik altijd goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends in mijn vakgebied. En blijft mijn productkennis up-to-date.

Klant worden?

Om mijn kwaliteit van dienstverlening op peil te houden kan ik op dit moment geen nieuwe klanten aannemen. Maar uiteraard is het altijd mogelijk dat een bestaande klant door verhuizing of andere bijzondere omstandigheid afscheid neemt. Dus ben je nog geen klant, dan nodig ik je van harte uit contact met mij op te nemen. Dan kan ik je meer vertellen over de actuele mogelijkheden.